Account Executive

  • Sales
  • Amsterdam, Nederland

Account Executive

Functieomschrijving

Als Account Executive haal je voldoening uit het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Ons verkoopteam speelt een belangrijke rol in onze groei en blijft nieuwe markten betreden. Ook ben je verantwoordelijk voor het verkopen van onze diensten en applicaties, creëren van new business, het onderhouden van relaties met bestaande klanten en partners en met je expertise en enthousiasme overtref je samen met het team de verwachtingen van (potentiële) klanten. Een succesvolle Account Executive genereert korte termijn resultaten en behoudt een langetermijnperspectief.


Wie zijn wij?
Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die op een andere manier werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag na om onszelf uit de dagen en onszelf te verbeteren. Daarnaast zijn we een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en houden we ons bezig met het ontwikkelen van applicaties op maat voor het grootste cloud-platform ter wereld en hebben we net een kantoor in Londen geopend. We zijn trots op bij Gen25 te werken, en we hebben hopen dat jij dat ook zult zijn. Ben je klaar voor een nieuw avontuur, alles uit je carrière te halen en veel plezier te hebben? Dan horen we graag van je!


Jouw Verantwoordelijkheden

- Je zoekt proactief naar nieuwe leads en kansen

- Relaties met bestaande klanten en partners onderhouden

- Beheren van de verkoopcyclus en sales pijplijn

- Sales targets behalen (salesbonus)

- Verwerken van al je activiteiten in Salesforce


Functievereisten

- Afgeronde HBO/WO studie

- Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)

-  Je hebt minimaal 5 jaar sales ervaring  (bij voorkeur in de software/IT sector) met de nadruk op klant acquisities en positionering van complexe bedrijfsapplicaties

- Bewezen track record in Sales en in het opbouwen van sterke relaties, zowel intern als met de klant.

- Uitstekende communicatieve, presentatie, en creatieve probleemoplossende vaardigheden

- Resultaatgericht

- Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Bonus. Je ontvangt ieder kwartaal een ongelimiteerde bonus gebaseerd op jouw targets.

Auto van de zaak. Als Account Executive krijg je van ons een leaseauto om bij klanten op bezoek te gaan.

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Ons sales team krijgt de beschikking over een Macbook Pro en maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij de Vondelgym.

Innovatieve diensten en producten. Als Account Executive verkoop je niet alleen onze diensten als implementatiepartner van Salesforce of AWS, maar ook onze in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Flexibele werkuren. Bij Gen25 hebben wij geen vaste werkuren. Of je nou om 7 uur, of 10 uur begint, bij ons gaat het echt om de performance die jij realiseert.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden.


Herken jij jezelf in deze vacature en word jij enthousiast van de beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Neem dan contact met ons op (Corporate Recruiter - jobs [at] gen25.com)

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.