Skip to content

Software Sales Executive

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

Samen winnen, daar gaat het om als Software Sales Executive bij Gen25. We werken voor grote namen en opkomende spelers in binnen- en buitenland. En daar haal jij graag de nieuwe opdrachten binnen. Ons sales team speelt een belangrijke rol in onze groei en blijft nieuwe markten betreden. Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van onze applicaties en diensten. Dat kan zijn via de creatie van new business, maar ook het onderhouden van relaties met bestaande klanten en partners hoort bij jouw rol. Met je expertise en enthousiasme overtref je samen met het team de verwachtingen van (potentiële) klanten. Een succesvolle Sales Executive genereert korte termijn resultaten en behoudt een langetermijnperspectief.


Wie zijn wij?

Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die op een andere manier werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag na om onszelf uit de dagen en onszelf te verbeteren. Daarnaast zijn we een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en houden we ons bezig met het ontwikkelen van applicaties op maat voor het grootste cloud-platform ter wereld en hebben we net een kantoor in Londen geopend. We zijn trots op bij Gen25 te werken, en we hebben hopen dat jij dat ook zult zijn. Ben je klaar voor een nieuw avontuur, alles uit je carrière te halen en veel plezier te hebben? Dan horen we graag van je.


Jouw Verantwoordelijkheden

 • Je zoekt proactief naar nieuwe leads en kansen
 • Relaties met bestaande klanten en partners onderhouden
 • Beheren van de verkoopcyclus en sales pijplijn
 • Sales targets behalen (salesbonus)
 • Verwerken van al je activiteiten in Salesforce

Vereisten

 • Afgeronde HBO/WO studie
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)
 • Je hebt minimaal 5 jaar sales ervaring in de software/IT sector met de nadruk op klant acquisities en positionering van complexe bedrijfsapplicaties
 • Bewezen track record in Sales en in het opbouwen van sterke relaties, zowel intern als met de klant.
 • Uitstekende communicatieve, presentatie, en creatieve probleemoplossende vaardigheden
 • Resultaatgericht
 • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels


Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Bonus. Je ontvangt ieder kwartaal een ongelimiteerde bonus gebaseerd op jouw targets.

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Ons sales team krijgt de beschikking over een Macbook Pro en maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij Onefit.

Innovatieve diensten en producten. Als Sales Executive verkoop je in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25 over de gehele wereld. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Flexibele werkuren. Bij Gen25 hebben wij geen vaste werkuren. Of je nou om 7 uur, of 10 uur begint, bij ons gaat het echt om de performance die jij realiseert.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden

Herken jij jezelf in deze vacature en word jij enthousiast van de beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Neem dan contact met ons op jobs@gen25.com

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

of