Support Executive

 • Consulting
 • Amsterdam, Nederland

Support Executive

Functieomschrijving

Om de steeds groter wordende klantenportefeuille goed te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een Support Executive. Jij wordt de spil in de organisatie als het gaat om klantenondersteuning en legt pro-actief de verbinding tussen onze klanten en de teams van Gen25. De Support Executive zorgt ervoor dat onze klanten de juiste service krijgen op het gebied van Salesforce en andere producten die ze gebruiken. Jij haalt voldoening uit het oplossen en vervullen van behoeftes van de klant en schrik je niet van technische uitdagingen die daaruit voortvloeien. Uiteindelijk speel je een belangrijke rol in het creëren van een succesvolle roadmap en relatie met onze klanten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met (Salesforce) vragen en problemen. Je bent in staat om het probleem op te lossen, zelfstandig of met het team. Door actief te luisteren en door te vragen, breng je het probleem goed in kaart. Je begrijpt de behoefte van de klant en schakelt snel tussen verschillende teams om een passende oplossing te bieden.


Wie zijn wij?
Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die op een andere manier werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag na om onszelf uit de dagen en onszelf te verbeteren. Daarnaast zijn we een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en houden we ons bezig met het ontwikkelen van applicaties op maat voor het grootste cloud-platform ter wereld en hebben we net een kantoor in Londen geopend. We zijn trots op bij Gen25 te werken, en we hebben hopen dat jij dat ook zult zijn. Ben je klaar voor een nieuw avontuur, alles uit je carrière te halen en veel plezier te hebben? Dan horen we graag van je!

Functievereisten

 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een support rol
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in IT
 • Je hebt al enige ervaring met Salesforce of bent bereid om je hier in te ontwikkelen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sterk en proactief in het onderhouden van relaties
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je werkt gestructureerd en weet jouw tijd goed in te plannen
 • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte aanpak. Je klanten staan op nr. 1
 • Je hebt een focus op actieve verbetering en groei van klanten
 • Vier andere woorden waar je niet van schrikt: Flexibel, proactief, nieuwsgierig en teamgericht
 • Je hebt het vermogen om te bouwen aan langdurige waardevolle klantrelaties en hebt een goed inlevingsvermogen 


Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Ons team krijgt de beschikking over een Macbook Pro en ontvangt maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij de Vondelgym.

Innovatieve diensten en producten. Als Support Executive ben je niet alleen bezig met onze diensten als implementatiepartner van Salesforce of AWS, maar ook met onze in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden.


Herken jij jezelf in deze vacature en word jij enthousiast van de beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Neem dan contact op met Rebeca Barbulescu (Corporate Recruiter - jobs [at] gen25.com)

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.