Skip to content

Academy25 trainee

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamConsulting

Functieomschrijving

Wil jij jezelf ontwikkelen in de wereld van Salesforce Consultancy? Met de Academy25 begeleiden we je om een ​​expert te worden in het oplossen van zakelijke uitdagingen met Salesforce-oplossingen. 

Academy25 is een initiatief voor talentvolle jongeren die interesse hebben om zich als Consultant te ontwikkelen. Ben jij recent afgestudeerd en heb je een bewezen interesse in de IT, dan is dit iets voor jou! 

We bieden een contract van een jaar waarvan de eerste 4 maanden gericht zijn om jou door te ontwikkelen tot consultant bij Gen25. Tijdens deze Bootcamp behaal je de belangrijkste Salesforce certificaten, ontwikkel je je consultancy & soft skills en krijg je training in onze tools. En dat allemaal terwijl je leert on the job door middel van interessante projecten voor onze internationale klanten en opgeleid wordt door de allerbeste consultants in de industrie. Dat is niet alles, want we houden ervan om hard te werken en ook samen te genieten. We gaan samen lunchen, we hebben elk kwartaal een teamactiviteit buiten de deur met diner, we organiseren een keer per jaar een Ski25 en Survival25 en nog veel meer!


Wie zijn wij?
Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die op een andere manier werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag na om onszelf uit de dagen en onszelf te verbeteren. Daarnaast zijn we een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en houden we ons bezig met het ontwikkelen van applicaties op maat voor het grootste cloud-platform ter wereld en hebben we net een kantoor in Londen geopend. We zijn trots op bij Gen25 te werken, en we hebben hopen dat jij dat ook zult zijn. Ben je klaar voor een nieuw avontuur, alles uit je carrière te halen en veel plezier te hebben? Laat van je horen en wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Vereisten

- Woonachtig in Nederland

- Afgeronde HBO/WO studie

- Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)

- Je hebt 0-1 jaar ervaring

- Beheerst communicatieve, presentatie, en creatieve probleemoplossende vaardigheden in de basis

- Resultaatgericht

- Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels


Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris 

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Je krijgt de beschikking over een Macbook Pro en maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij OneFit

Innovatieve diensten en producten. We zijn niet alleen maar implementatiepartner van Salesforce of AWS, maar we houden ons ook bezig met onze in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Flexibele werkuren. Bij Gen25 hebben wij geen vaste werkuren. Of je nou om 7 uur, of 10 uur begint, bij ons gaat het echt om de performance die jij realiseert.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden.


Herken jij jezelf in deze vacature en word jij enthousiast van de beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Solliciteer dan nu! 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

of