Customer Success Executive

 • Consulting / Delivery
 • Amsterdam, Netherlands

Customer Success Executive

Job description

Gen25 is dé technologische partner voor bedrijven die met innovatieve clouds zoals Salesforce en AWS betere klantrelaties willen realiseren en efficiënter willen werken. Wij beloven onze klanten bovengemiddelde waarde en om dat waar te kunnen maken zijn wij altijd op zoek naar mensen die net zo bevlogen zijn als wij zelf. Gen25 groeit flink door. Zo hebben wij onlangs een kantoor in Londen geopend. Maar daar houden onze ambities niet op. Ook in Amsterdam zijn we met toffe dingen bezig. Onder andere met het opzetten van een customer success team, zodat we een nog betere relatie krijgen met onze (nieuwe) klanten en ze nog succesvoller kunnen maken.


Om de steeds groter wordende klantenportefeuille goed te kunnen bedienen zijn wij binnen het support team op zoek naar een Customer Success Executive. Hij of zij wordt de spil in de organisatie als het gaat om klantondersteuning en legt de verbinding tussen onze klanten en de teams van Gen25. De Customer Success Executive zorgt ervoor dat onze klanten de juiste service krijgen op het gebied van Salesforce en andere producten die ze gebruiken. Verder helpt de Customer Success Executive mee aan het bouwen van het toekomstige customer success team.


Je werk als Customer Success Executive

Bij je start houd je proactief en intensief contact met onze nieuwe en bestaande klanten. Werken zij nog naar alle tevredenheid met Salesforce? Zijn er aanvullende wensen of loopt men nog tegen problemen aan? Kortom, je doet het maximale om je klanten optimaal te ondersteunen. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen delivery en het sales team. Als Customer Success Executive haal je voldoening uit het oplossen en vervullen van behoeftes van de klant en schrik je niet van technische uitdagingen die daaruit voortvloeien. Behalve dat je feedback ophaalt bij de klanten doe je dat ook bij je collega’s. Op basis van die gezamenlijke feedback stel je de uitdagingen vast rondom de samenwerking bij de klanten. Uiteindelijk speel je een belangrijke rol in het creëren van een succesvolle roadmap en planning voor customer succes. Als Customer Success Executive ben je op de hoogte van hoe breed een product is geïntegreerd in de organisatie van onze klanten. Gebruikt het hele bedrijf het product of alleen een bepaalde afdeling? Is hun huidige product plan voldoende of kunnen zij profiteren van een uitgebreider plan? Je bent altijd bezig met deze vragen en herkent upsell kansen waar mogelijk.


Naast relatiemanagement ben je, samen met de Support Executive, ook het eerste aanspreekpunt voor klanten met (Salesforce) vragen en problemen. Eerst proberen jullie zelf de vraag of het probleem op te lossen. Als dat niet lukt dan zetten jullie de melding, via tickets, door naar de tweede lijn. Door actief te luisteren en door te vragen, breng je het probleem goed in kaart. Je begrijpt de behoefte van de klant en schakelt snel tussen verschillende teams om een passende oplossing te bieden.

Job requirements

 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een b2b customer success rol
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in IT
 • Je hebt al enige ervaring met Salesforce en bent bereid om je hier verder in te ontwikkelen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sterk en proactief in het onderhouden van relaties
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je werkt gestructureerd en weet jouw tijd goed in te plannen
 • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte aanpak. Je klanten staan op nr. 1
 • Je hebt een focus op actieve verbetering en groei van klanten
 • Vier andere woorden waar je niet van schrikt: Flexibel, proactief, zelfstandig en teamgericht
 • Je hebt het vermogen om te bouwen aan langdurige waardevolle klantrelaties

Jij en Gen25:

Bij Gen25 krijg je als medewerker veel vrijheid om je eigen pad te volgen en word je gestimuleerd uit je comfortzone te treden, intelligente risico’s te nemen en creatief te zijn. Bij Gen25 maak je deel uit van een groep geïnspireerde en gedreven collega’s Wij geloven in onze kracht en stellen onszelf in staat om kennis, ervaringen en talent met elkaar te delen. Hierbij hoort een persoonlijke en zelfstandige aanpak waar ruimte is voor ieders behoefte. Dit allemaal met één doel, de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij zoeken mensen die passen in onze cultuur; vakkundig, ondernemend en leergierig. Bij ons kun je rekenen op een marktconform salaris, een pensioenvoorziening, goede secundaire voorwaarden, een groeiende werkomgeving en een leuk team met veel vakkennis.

Interesse? Solliciteer dan direct en vergeet niet, naast je CV, ook een motivatie te sturen.