HR Intern

  • HR
  • Amsterdam, Netherlands

HR Intern

Job description

Wil jij als HR stagiair(e) deel uit maken van een organisatie waar je echt impact kunt maken? Lees dan snel verder!


Als HR stagiair(e) ga je direct samenwerken met de HR manager en de HR Assistent. Je bent eerste aanspreekpunt voor vragen van onze medewerkers. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het recruitment proces, het verwerken van personele wijzigingen, het opzetten van contract templates, het digitaliseren, standaardiseren en efficiënter inrichten van processen, je helpt mee met de HR administratie en zorgt voor het up-to-date houden van Numbers, ons personeelsinformatiesysteem.

Maar we zijn er nog niet. We willen graag ons onboarding, maar ook offboarding proces nog beter inrichten en daar hebben we jou voor nodig. Check wat we nu doen met onboarding en offboarding en neem de lead om daar waar nodig verbeteringen in aan te brengen. Ga ervoor!


Wij zijn Gen25; een jong en snelgroeiend bedrijf dat bestaat uit momenteel uit 60 medewerkers.
Gen25 ontwikkelt webapplicaties, portals en interactieve websites voor een diversiteit aan toonaangevende klanten. Bij Gen25 werken we in kleine, multidisciplinaire teams. Dat stelt ons in staat om snel te schakelen, elkaar te helpen en eenvoudig kennis te delen. Als HR stagiair(e) werk je nauw samen met de HR manager en heb je dagelijks contact met alle medewerkers binnen Gen25.

Job requirements

- HBO werk- en denkniveau

- Je bent vanaf 1 februari fulltime beschikbaar voor minimaal 5 maanden 

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

- Je bent proactief, pragmatisch en daadkrachtig

- Verder ben je zelfstandig, nauwkeurig en beweeg je makkelijk door de organisatie heen