Skip to content

Marketing Cloud Consultant

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamConsulting

Functieomschrijving

Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die anders werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag naar om onszelf uit te dagen en onszelf te verbeteren. Gen25 is op zoek naar Salesforce Marketing Cloud Consultants met aantoonbare relevante werkervaring. Gen25 was de eerste Salesforce Consulting Partner in Nederland en inmiddels hebben wij meer dan 300 Salesforce projecten opgeleverd. Daarnaast zijn we een ambitieus en snelgroeiend bedrijf dat maatwerk applicaties ontwikkeld. Ook hebben we onlangs een kantoor geopend in Londen. We zijn trots om bij Gen25 te werken en we hopen dat jij dat ook zult zijn.


 • Als Salesforce Marketing Cloud consultant vertaal je de ambities van onze klanten moeiteloos naar technische oplossingen. Je bent in staat om de kloof tussen business en technologie te dichten. 
 • Je zet je kennis en sociale vaardigheden in om onze klanten optimaal te adviseren. Adviseren over de bekende Salesforce (Marketing) Cloud technologie, maar ook over het omringende technologie landschap. Adviseren over Integraties is voor jou geen issue.
 • Je kunt goed schakelen tussen de verschillende stakeholders. Ook zet je je kennis en sociale vaardigheden in om nieuwe kansen voor je opdrachtgever te identificeren.
 • Je komt proactief met voorstellen en verrast je klanten met vernieuwende ideeën.
 • Bij Gen25 krijg je veel ruimte om je kennis en ervaring volledig in de praktijk te brengen en je carrière verder vorm te geven. We hebben een transparante en informele bedrijfscultuur. Er zijn volop mogelijkheden om kennis te delen en initiatief te nemen.

Vereisten

 • Ervaring met Salesforce Marketing Cloud in een consultancy omgeving
 • Verantwoordelijk geweest voor een aantal implementaties 
 • In bezit van E-mail marketing specialist, Marketing Cloud Consultant of Marketing Cloud Developer
 • Ervaring met het gebruik van Journey Builder met de mogelijkheid om complexe reizen te bouwen voor veelvoorkomende use-cases.
 • Enige kennis van AMPscript, HTML en CSS
 • Mogelijkheid om data-extensies te bouwen
 • Je kunt werken met Social Studio en Advertising Studio
 • Sterk vermogen om zakelijke wensen te begrijpen
 • De veelzijdigheid om met technische mensen op hun niveau te praten en hetzelfde te doen met marketeers
 • Geavanceerde kennis van AMP-scripts
 • Kennis van Salesforce Sales Cloud


Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Bonus. Je ontvangt ieder kwartaal een ongelimiteerde bonus gebaseerd op jouw targets.

Auto van de zaak. Als Software Sales Executive krijg je van ons een leaseauto om bij klanten op bezoek te gaan.

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Ons sales team krijgt de beschikking over een Macbook Pro en maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij Onefit.

Innovatieve diensten en producten. Als Sales Executive verkoop je in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25 over de gehele wereld. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Flexibele werkuren. Bij Gen25 hebben wij geen vaste werkuren. Of je nou om 7 uur, of 10 uur begint, bij ons gaat het echt om de performance die jij realiseert.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden


Herken jij jezelf in deze vacature en ben je enthousiast over de beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Neem dan contact met ons op via jobs@gen25.com.


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
of