Open sollicitaties

  • Open sollicitaties
  • Amsterdam, Netherlands

Open sollicitaties

Job description

Staat er momenteel geen interessante vacature voor je tussen, maar ben je wel enthousiast over Gen25 & benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken? Laat dan je CV en motivatie achter!


Wie zijn wij?
Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die op een andere manier werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag na om onszelf uit de dagen en onszelf te verbeteren. Daarnaast zijn we een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en houden we ons bezig met het ontwikkelen van applicaties op maat voor het grootste cloud-platform ter wereld en hebben we net een kantoor in Londen geopend. We zijn trots op bij Gen25 te werken, en we hebben hopen dat jij dat ook zult zijn. Ben je klaar voor een nieuw avontuur, alles uit je carrière te halen en veel plezier te hebben? Dan horen we graag van je!

Job requirements


Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Ons team krijgt de beschikking over een Macbook Pro en ontvangt maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij de Vondelgym.

Innovatieve diensten en producten. Als Consultant ben je niet alleen bezig met onze diensten als implementatiepartner van Salesforce of AWS, maar ook met onze in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Flexibele werkuren. Bij Gen25 hebben wij geen vaste werkuren. Of je nou om 7 uur, of 10 uur begint, bij ons gaat het echt om de performance die jij realiseert.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden.