Overslaan naar content

Open sollicitaties

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Open sollicitaties

Functieomschrijving

Bij Gen25 zoeken wij altijd mensen die bij ons passen. We werken met een team van 70 collega’s en dat aantal blijft groeien. Staat er momenteel geen interessante vacature voor je tussen, maar ben je wel enthousiast over Gen25 & benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken? Laat dan je CV en motivatie achter!

Wie zijn wij?

Gen25 wordt gedreven door een sterke voorliefde voor technologie en klantrelaties. We willen klanten laten ervaren dat er ook technologische partners zijn die op een andere manier werken: persoonlijk, nuchter en met oog voor kwaliteit. We streven er elke dag na om onszelf uit de dagen en waarde te creëren voor onze klanten. Challenge-driven is een term die goed bij ons past. We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en houden we ons bezig met het ontwikkelen van applicaties op maat voor het grootste cloud-platform ter wereld. In 2020 hebben we een kantoor in Londen geopend zodat we internationaal sneller stappen kunnen zetten. Ook die uitdaging gaan we graag aan. Ben je klaar voor een nieuw avontuur, alles uit je carrière halen en samen veel plezier te hebben? Dan horen we graag van je!Vereisten

Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Trainings & Opleidingsbudget. Bij Gen25 geven wij om de ontwikkeling van onze collega’s. Iedereen krijgt een ruim budget om trainingen en opleidingen te volgen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject. Wij geven onze collega’s toegang tot het Goodhabitz platform zodat zij ook hun persoonlijke skills kunnen doorontwikkelen.

High-end Hardware. Ons team krijgt de beschikking over een Macbook Pro en ontvangt maandelijkse telefoonvergoeding.

Gym membership. Alle collega’s van Gen25 krijgen een aanzienlijke korting bij Onefit.

Innovatieve diensten en producten. Als Consultant ben je niet alleen bezig met onze diensten als implementatiepartner van Salesforce of AWS, maar ook met onze in-house ontwikkelde applicaties zoals Booker25 en Social25. Dit maakt de job erg divers en uitdagend.

Flexibele werkuren. Bij Gen25 hebben wij geen vaste werkuren. Of je nou om 7 uur, of 10 uur begint, bij ons gaat het echt om de performance die jij realiseert.

Gen25 cultuur. We zijn een jong bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. Wij geloven in work-hard-play-hard, waarbij successen gevierd worden.


Herken jij jezelf in deze vacature en word jij enthousiast van de beschreven werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Solliciteer dan snel!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

of