Werken bij Gen25

Wie is Gen25

Bij Gen25 staan we bekend om het geven van scherp technologisch advies waarbij een optimale samenwerking met klanten centraal staat. Ons team vindt altijd de juiste oplossing voor een klant. Hoe complex de situatie ook is. Iedere dag dagen we onszelf uit om het beste resultaat te leveren. Nu en in de toekomst. We zijn trots op bij Gen25 te werken en we hopen dat jij dat ook zult zijn.

Ben je klaar voor een nieuw avontuur, om iedere dag je best te doen en ook veel plezier te hebben? Dan komt onze Corporate Recruiter Rebeca graag met je in contact!

Academy25

Ben jij recent afgestudeerd en heb jij een bewezen interesse in de IT? Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot Salesforce of AWS consultant? Vanaf september kunnen wij 6 topstudenten de kans geven om hun consultancy carrière te lanceren. 

Zij die worden toegelaten tot Academy25 krijgen een competitief salaris, werken aan uitdagende internationale projecten, mogen waardevolle certificaten halen, terwijl ze worden opgeleid door de allerbeste consultants in de booming Salesforce en AWS Industrie

Denk jij dat je hebt in je hebt en wil jij je carrière binnen de IT consultancy lanceren? Solliciteer dan nu voor een plek binnen de Academy25.

Lees hier meer over Academy25


Solliciteer nu!